Pereiti prie informacijos apie gaminį
1 1

Kurkuma

Eterinis aliejus Tulsi

Eterinis aliejus Tulsi

Įprasta kaina €14,50 EUR
Įprasta kaina Išpardavimo kaina €14,50 EUR
Išpardavimas Išparduota
Mokesčiai įtraukti.

Tulsi yra žinomas kaip Indiškas bazilikas arba šventasis bazilikas.  Indijoje šis augalas laikomas žolelių karaliene. Tulsi eterinis aliejus yra unikalus. Jis sujungia indiško baziliko lapų gaivumą su indiškų prieskonių saldumu bei aštrumu. Tulsi aliejus yra plačiai naudojamas aromaterapijoje bei kosmetikoje. Jis turi teigiamą poveikį sveikatai, savijautai ir odos būklei. Šis eterinis aliejus taip pat turi antimikrobinių bei antivirusinių savybių. Indiškas šventasis bazilikas taip pat teigiamai veikia nervų sistemą todėl dažnai naudojamas norint nuraminti protą ar pagerinti koncentraciją. 

Tulsi aliejus puikiai išvalo odą nuo dėmių ir spuogų. Jame gausu antioksidantų, kurie padeda išvengti priešlaikinio senėjimo. Šventasis bazilikas taip pat stiprina plaukų šaknis, taigi tai puiki priemonė nuo plaukų slinkimo. Galiausiai Tulsi pasižymi priešgrybelinėmis savybėmis ir neleidžia susidaryti grybeliui ir pleiskanoms.

 

Žiūrėti visą informaciją